Je collega’s

Wat zij vinden

Want zeg nu zelf, wie kan beter verwoorden hoe de sfeer, de werkplek en team functioneert dan je nieuwe collega’s. Een aantal vertelt je graag hoe zij het vinden bij VlastuinAuto op de werkvloer.

Marlise Troost
  Marlise Troost

  Verkoopondersteuning

  Het bedrijf kwam ik binnen zonder enige ervaring in de autobranche. Met veel passie voor het vak en enorm veel inzet ben ik gekomen waar ik nu ben. Naast persoonlijke ontwikkeling is er volop mogelijkheid om cursussen en/of workshops te volgen zodat je altijd up-to-date bent. Ik geniet van de gezelligheid met collega’s. Zo nu en dan nemen we deel aan sportieve activiteiten (Strong Vikings, hardlopen) buiten werktijd om. Kortom het is een leuk team.

  Henri Bakkenes
   Henri Bakkenes

   Service Adviseur

   Laat ik beginnen met de goede en frisse uitstraling. Daarnaast is het bedrijf gevestigd op een een A-locatie. Neem daarbij de leuke jonge occasions die er voorbij komen. Om dan af te sluiten met het enthousiaste, jonge team waar ik deel van mag uitmaken.

   Thomas Linge
    Thomas Linge

    Technisch specialist

    Begonnen als BBL-er ben ik inmiddels voorzien van diverse diploma’s en daarnaast APK-keurmeester. Ik wordt enthousiast van het team, maar ook de auto’s die we voorzien van onderhoud en APK zijn mooi aan te werken. Geen dag is hetzelfde.

    Word jij onze collega?

    Neem contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren:

    01

    Bel

    Korte lijnen daar houden we van. Bel dan ook direct met Willem van Vlastuin. Hij is bereikbaar op 06-25037561. Je kunt uiteraard ook appen.

    02

    Mail

    Uiteraard zijn wij ook per mail bereikbaar. Gebruik het adres solliciteren@werkenbijvlastuinauto.nl of mail direct naar willem@vlastuinauto.nl

    03

    Kom langs

    Je bent meer dan welkom op de werkvloer om met eigen ogen en oren te komen kijken en luisteren en daarnaast de sfeer te komen proeven. Kom langs en beleef het.

    Klaar om te schakelen in je carrière?

    We maken graag kennis met je!