GEzellige, enthousiaste

Gastvrouw

Studeer je doordeweeks en heb je ruimte in je agenda voor een bijbaantje op zaterdag? Wij hebben de leukste job voor jou. Kom bij ons werken als gastvrouw.

Je ontvangt onze klanten die langs komen voor een autobezichtiging. Daarnaast voorzie je mensen van koffie of thee. Telefonisch weet je je ook wel raad om de bellers te informeren en hun vragen te beantwoorden. Het meegeven van een proefrit, auto’s klaar zetten, en allerlei andere hand-en spandiensten om de verkoopadviseurs te assisteren. zullen tot je takenpakket horen.

Ben jij deze enthousiaste dame? Solliciteer!

Multi functioneel

Of er nu een klant in de showroom binnenkomt, je telefonisch contact moet leggen of via mail of app, op elke manier van communicatie ben jij duidelijk en helder zodat er zo min mogelijk ruis op de lijn is.

Opleiding

Ervaring is een pre, maar absoluut niet noodzakelijk. Mocht je een cursus of opleiding willen doen, dan zijn wij uiteraard bereid om met je mee te denken.

Team

Momenteel bestaat ons team uit verschillende collega’s met ieder zijn eigen kennis, kunde en kwaliteiten. Jij bent een persoon die in een team denkt te functioneren.

Klaar om te schakelen in je carrière?

We maken graag kennis met je!