Sfeermaker

Verkoopadviseur

Jij bent een sfeermaker en ondertussen voer jij de leukste gesprekken om een auto te verkopen. Je creëert een ontspannen sfeer, verkoopt met passie de mooiste auto’s en met verstand van zaken adviseer jij de klant naar zijn ultieme droomauto.

Herken jij jezelf als praatjesmaker, maar ben je niet “zo’n gladde”? Dat is mooi want een serieuze ondertoon past beter bij ons.

Solliciteer!

Multi functioneel

Of er nu een klant in de showroom binnenkomt, je telefonisch contact moet leggen of via mail of app, op elke manier van communicatie ben jij duidelijk en helder zodat er zo min mogelijk ruis op de lijn is.

Opleiding

Heb je veel jaren ervaring in de verkoop of wil je het vak leren, je bent bij ons van harte welkom.

Deal!

Jij gaat voor elke overwinning, zonder daarbij de persoonlijke wensen van de klant uit het oog te verliezen. Je luistert naar hun wensen en ideeën, maar kunt jouw kennis toe passen voor een goed en duidelijk advies.

Team

Momenteel bestaat ons team uit verschillende collega’s met ieder zijn eigen kennis, kunde en kwaliteiten. Jij bent een persoon die in een team denkt te functioneren.

Vlastuin Auto is gevestigd in het midden van Nederland. Onze locatie ligt ideaal vanaf de afrit van de A28 en de A30. We hebben een mooie showroom en bieden kopers van gebruikte occasions ruim 7.000 m² aan auto-inspiratie, waarbij onze focus ligt op de eerste gezinsauto.


Klaar om te schakelen in je carrière?

We maken graag kennis met je!